Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | 32χρονος διαρρήκτης εμβόλισε περιπολικό και σταθμευμένα οχήματα

Τρίπολη | 32χρονος διαρρήκτης εμβόλισε περιπολικό και σταθμευμένα οχήματα

Ο δράστης αναζητείτο ήδη για την κλοπή ενός φορητού υπολογιστή από το όχημα του ιδιοκτήτη του

 
Κατάλαβε ότι δεν θα την έβγαζε καθαρή όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αρκαδίας ένας δράστης κλοπής στην 
Τρίπολη και προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό του και εμβολίζοντας με μεγάλη ταχύτητα ένα περιπολικό.

Ο 32χρονος Έλληνας προκάλεσε ζημιές και σε αρκετά άλλα σταθμευμένα οχήματα, ωστόσο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς αναζητείτο ήδη για την κλοπή ενός φορητού υπολογιστή από το όχημα του ιδιοκτήτη του, λίγες ώρες νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης. Σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Ασφάλειας, ο δράστης πούλησε τον υπολογιστή σε έναν 40χρονο Έλληνα, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Όμως, το laptop βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο σπίτι του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

 
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή, απείθεια, διατάραξη συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

ΠΗΓΗ https://www.protothema.gr/

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...