Αρκαδία | Είχε σπίτι του 22 γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης! (εικόνες)
Συνελήφθη, χθες (16.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 48χρονου, όπου κατελήφθη να καλλιεργεί εντός αυτής σε γλάστρες -17- δενδρύλλια κάνναβης και σε αύλειο χώρο της οικίας -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -60- και έως -180- εκατοστά, αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -81,1- γραμμαρίων,
- -3- τσιγαριλίκια κάνναβης
- -1- ζυγαριά ακριβείας και
- κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Tags:
Κάνναβη,Σχετικά Άρθρα
- Μουγκοπέτρος: "Καλός σύζυγος μπορεί να μην υπάρξω, αλλά καλός πατέρας υπήρξα και θα υπάρξω για τα παιδιά μου" (vd)
- Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Αλεξανδρή στη Δόξα Μεγαλόπολης!
- Τζιούμης: «Ζητήσαμε από την Αστυνομία ισονομία στους ελέγχους για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος – Ο νόμος να εφαρμόζεται παντού το ίδιο»
- Διάρρηξη σε μόνιμη κατοικία στον Βλόγγο – Έντονη ανησυχία στους κατοίκους
- Κανένα θέμα δεν συζητήθηκε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης!






