Έρευνα για το κλείσιμο της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχων διέταξε ο Εισαγγελέας
Έρευνα για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αντώνης Ελευθεριάνος. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.
Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι να ελεγχθεί ο λόγος που αποδείχθηκε ανεπαρκές το ανάχωμα που έχει κατασκευαστεί στο επίμαχο σημείο καθώς και να διακριβωθεί αν η εν λόγω κατασκευή εξαρχής είχε κατασκευαστικές ατέλειες. Παράλληλα ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί αν υπήρχε συμβατική υποχρέωση συντήρησης του επίμαχου έργου.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος!
- Πάσχα στην Τρίπολη 2026!
- «Ύμνοι αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» από τη Χορωδία "Ορφέας" το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο
- Σήμερα εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Τάγκαλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης
- Θερμό χειροκρότημα για τη θεατρική παράσταση μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης - Η παράσταση θα παρουσιαστεί και το Σάββατο! (vd)






