Τρίπολη | Νεκρός εντοπίστηκε 40χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή
Νεκρός εντοπίστηκε σε ακάλυπτο κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης, ένας 40χρονος άνδρας. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, είχε εξαφανιστεί και τον αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή.
Ο άτυχος άνδρας ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Τρίπολη, μαζί με την γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Εργαζόταν ως οικοδόμος. Οι αρχες ερευνούν την υπόθεση.
Σχετικά Άρθρα
- "Κωνσταντίνου και Ελένης" - Γιορτάζει ο Πολιούχος στο Κακούρι
- Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας | Εκδήλωση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα
- Τρίπολη | Η οδός Καλαμών μετονομάζεται σε "Νίκου Γκάτσου" - Ο δρόμος στο Μουσικό Σχολείο θα ονομαστεί "Οδός Δημητρίου Ταλαγάνη"!
- Παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος | Κινδυνεύουν να καταρρεύσουν τα κτίρια, δεν θα λειτουργήσουν φέτος!
- Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης στον 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης






