Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελληνική Αστυνομία | Ευχαριστήριο μήνυμα Υποστράτηγου Παναγιώτη Μάνδαλου

Ελληνική Αστυνομία | Ευχαριστήριο μήνυμα Υποστράτηγου Παναγιώτη Μάνδαλου

Ευχαριστήριο μήνυμα Υποστράτηγου Παναγιώτη Μάνδαλου.

«Αξιότιμες και Αξιότιμοι εκπρόσωποι Αρχών, Μέσων Επικοινωνίας και Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

με αφορμή την ολοκλήρωσή των καθηκόντων μου στις Υπηρεσίες της  Ελληνικής Αστυνομίας και μετά από 35 έτη  στο Σώμα, με τη βοήθεια του Θεού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με να δοθεί η σκυτάλη στις νεότερες γενιές συναδέλφων μου για να συνεχίσουν το δύσκολο και πολύ σημαντικό λειτούργημά μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους μου, τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, καθώς και όλους τους συμπολίτες μου για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύξαμε  αυτά τα  35 χρόνια που υπηρέτησα σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας, καθώς και ως Βοηθός στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστώ για την διαχρονική εκτίμηση με την οποία περιβάλλετε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και σας καλώ να ενισχύετε πάντα τη  σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από το αστυνομικό προσωπικό. Πιστεύω ακράδαντα ότι για την πάταξη της εγκληματικότητας και της θεμελίωσης της έννομης τάξης στην κοινωνία είναι απαραίτητη η εμπέδωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της Αστυνομίας.

Ομοίως, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, για την άψογη συνεργασία, καθώς και τη σημαντική συμβολή σας στην ανάδειξη του αστυνομικού έργου.

Ιδιαίτερες  ευχαριστίες στην οικογένειά μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρούσα στηρίζοντάς με διαρκώς σε ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...