Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΤΕΛ Κηφισού | Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

ΚΤΕΛ Κηφισού | Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

Αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης στα ΚΤΕΛ του Κηφισού εξασφάλισε το ΕΡΤNews. Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου που τραυματίστηκε είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άντρας με σκουρόχρωμα ρούχα και αθλητικά παπούτσια να πλησιάζει σε ένα τραπέζι καταστήματος μέσα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού και να ανοίγει πυρ εναντίον εναντίον μίας παρέας τριών ατόμων που κάθονταν σε ένα τραπέζι και έτρωγαν. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ήταν δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος. Με απόλυτη ψυχραιμία ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε έναν από τους άντρες στο χέρι και στην πλάτη – τον Κούρδο. Ένα άτομο από την παρέα φαίνεται στο βίντεο να αρπάζει μια καρέκλα και να προσπαθεί να κινηθεί προς το μέρος του δράστη. Στο μαγαζί επικρατούσε πανικός, μια πελάτισσα, μάλιστα, έτρεξε στην κουζίνα να κρυφτεί, ενώ έντρομοι ήταν και οι υπάλληλοι.

Ο τραυματίας προσπάθησε να μπει σ’ ένα ταξί από αυτά που υπάρχουν στην πιάτσα του σταθμού, όμως κατέρρευσε. Εν τέλει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο της επίθεσης τέσσερις κάλυκες και έκαναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, που ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο. Οι αρχές προσπαθούν μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία να δουν ποιο ήταν το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης, Κώστας Παπαδόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...