Δολοφονία αστυνομικού Λυγγερίδη | Παραδόθηκε το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7 με το ψευδώνυμο «Shark»
Παραδόθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (10/05) στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους ο επονομαζόμενος «Shark», ένας εκ των φερόμενων ηθικών αυτουργών στη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.
Ο «Shark» (καρχαρίας) φέρεται να είναι ένας εξ’ αυτών που έδωσαν τις εντολές για την επίθεση στους αστυνομικούς.
Εις βάρους του 31χρονου υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. Ήταν όχι μόνο από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.
Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος!
- Πάσχα στην Τρίπολη 2026!
- «Ύμνοι αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» από τη Χορωδία "Ορφέας" το βράδυ στο Μαλλιαροπούλειο
- Σήμερα εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Τάγκαλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης
- Θερμό χειροκρότημα για τη θεατρική παράσταση μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης - Η παράσταση θα παρουσιαστεί και το Σάββατο! (vd)






