Δολοφονία Λυγγερίδη | Προφυλακίστηκε ο Shark, το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και ηγετικό μέλος της Θύρας 7 γνωστός ως «Shark», ο οποίος καταζητούνταν για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη και παραδόθηκε την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ.
Το προφίλ του «Shark»Όπως έγραψε νωρίτερα το ethnos.gr, ως προς το προφίλ του, ανέφεραν: «Παρίσταται στους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο φορώντας διαπίστευση. Όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη, το οποίο είχε σημαντικό ρόλο στην επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού την 07/12/2023 στο Ρέντη Αττικής».
«Ξεχωρίζει στην Θύρα 7, καθώς κάθεται μαζί με άλλα άτομα, σε χώρο που επιτρέπονται διαπιστευμένοι. Επίσης, κινείται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων χωρίς κανέναν περιορισμό, δηλαδή εισέρχεται σε όποια θύρα θέλει στη διάρκεια του αγώνα, περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο και δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα. Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα “μεροκάματα”», συνεχίζει η δικογραφία.

Όσο ήταν «μικρός», τέλος, άνηκε στο γκρουπ των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «YOUNG GROUP», για το λόγο αυτό έχει στο σώμα του σχετική δερματοστιξία.
ethnos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Βλάσης: "Η Αρκαδία θωρακίζεται με 8 επιπλέον οχήματα για την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία"!
- Προβολή Παιδικής Ταινίας: «Η Περήφανη Πριγκίπισσα»
- ΚΚΕ Μεγαλόπολης: "Η λειψυδρία είναι το πρόσχημα για να μετατραπεί το νερό σε πανάκριβο εμπόρευμα"
- "Να δώσουμε δυναμικό "παρών" στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ"
- Παράλιο Άστρος | «Έκθεση Ζωγραφικής ενηλίκων & εφήβων στο πλαίσιο του Estella Festival»