Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου κοριτσιού στην παραλία του Τολού
Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ένα 16χρονο κοριτσάκι από τη Γαλλία που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στο Τολό Αργολίδας, το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι που έκανε θαλάσσια σπόρ και παιχνίδια, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση του, στον αυχένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι που έκανε θαλάσσια σπόρ και παιχνίδια, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση του, στον αυχένα.
Το άτυχο κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του αλλά λόγω της κατάσταση της υγείας του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά.
Tags:
Παραλία Τολού,Σχετικά Άρθρα
- «Ελεύθεροι και Ωραίοι»: Μουσικό αφιέρωμα στους Μάνο Ελευθερίου και Σταύρο Κουγιουμτζή στην Τρίπολη
- Ο Φίληβος Γκάτζιος στην Ασέα
- Έναρξη εγγραφών για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στις δομές των «Βρεφονηπιακών Σταθμών » και «ΚΔΑΠ» του Δήμου Μεγαλόπολης
- Σχολικές καθαρίστριες | Έξι προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Ο Πέλοπας Κιάτου συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Λαλουδάκη από τον Τυρό






