Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου κοριτσιού στην παραλία του Τολού
Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ένα 16χρονο κοριτσάκι από τη Γαλλία που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στο Τολό Αργολίδας, το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι που έκανε θαλάσσια σπόρ και παιχνίδια, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση του, στον αυχένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι που έκανε θαλάσσια σπόρ και παιχνίδια, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση του, στον αυχένα.
Το άτυχο κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του αλλά λόγω της κατάσταση της υγείας του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά.
Tags:
Παραλία Τολού,Σχετικά Άρθρα
- Σε συντήρηση Σχολικών Μονάδων θα προχωρήσει ο δήμος Μεγαλόπολης
- Αρκαδία | Συνεδρίασε το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο
- Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης!
- Στον Άγιο Αθανάσιο η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Εργαζόμενοι από δήμους της Αρκαδίας στη μεγάλη συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Αθήνα (εικόνες)






