Σπάρτη | Νεκροί τρεις φοιτητές σε τροχαίο
Τρεις φοιτητές 21 και 24 ετών έχασαν τις ζωές τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Σπάρτη το πρωί της Παρασκευής 7 Μαρτίου.
Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 24χρονος επί της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Μυστρά εξετράπη, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια ανετράπη. Οι τρεις νεαροί ακολουθούσαν άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν φίλες τους.
«Είδαμε μία ρόδα να πετάγεται»
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστεςμε τρία οχήματα, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Οι φίλες τους δήλωσαν στο Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας ότι ξαφνικά τους έχασαν από τα μάτια τους κι ότι είδαν μία ρόδα να πετάγεται.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης από την Αμερική | Τι είπε για Παναρκαδικό Νοσοκομείο, άλσος, περιφερειακό, ιατροδικαστική υπηρεσία και κυλικείο (vd)
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | Ασταμάτητος Πανθυρεατικός - Όλα τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (1.11.2025)
- Την Κυριακή η Τρίπολη γεμίζει αγάπη, δύναμη, ροζ κορδέλες και κοτσίδες! (vd)
- Στην Καλαμάτα η παρουσίαση του βιβλίου της Παναγιώτας Δαυιδούλας Περήφανου
- "Το δικό σου αμάρτημα" | Το ζεϊμπέκικο του Κώστα Τζιούμη στην Αμερική! (vd)
1 σχόλιο
-
Έλεος παιδιά να χάνονται έτσι προσοχή προσοχη





