Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συλλήψεις για μεταφορά αστικών απορριμμάτων και μόλυνση του περιβάλλοντος

Συλλήψεις για μεταφορά αστικών απορριμμάτων και μόλυνση του περιβάλλοντος
Συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα ένας 39χρονος οδηγός φορτηγού και το βράδυ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήμου της Λακωνίας, για μεταφορά αστικών απορριμμάτων και μόλυνση του περιβάλλοντος, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
 
Συγκεκριμένα, ύστερα από καταγγελία που δέχτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, χθες το απόγευμα, για φορτηγό που μετέφερε δύο κοντέινερ στην ΒΙΠΕ Τρίπολης και προκαλούσε μόλυνση του περιβάλλοντος, κλιμάκιο αστυνομικών και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου πήγαν στο σημείο, εντόπισαν το φορτηγό και διαπίστωσαν ότι μετέφερε σύμμεικτα απορρίμματα αστικού τύπου και έσταζε υγρά από τα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να συνελήφθη ο 39χρονος οδηγός.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του οχήματος δήλωσε ότι φόρτωσε τα σκουπίδια από το γειτονικό Δήμου και τα μετέφερε με προορισμό τον ΧΥΤΑ Φυλής, ενώ όταν του ζητήθηκε να επιδείξει τα έγγραφα νόμιμης μεταφοράς των σκουπιδιών είχε μόνο ένα ανυπόγραφο δελτίο αποστολής και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.
 
Αργότερα, το βράδυ, ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη για μόλυνση του περιβάλλοντος ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου της Λακωνίας ο οποίος τα ξημερώματα, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Τρίπολης, αφέθηκε ελεύθερος.
 
Νωρίτερα, σήμερα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης και ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος, επίσης, αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...