Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκ από αυτοκτονία στην Πάτρα: «Ο πατέρας μου πήδηξε στο κενό για τα χρέη»

Σοκ από αυτοκτονία στην Πάτρα: «Ο πατέρας μου πήδηξε στο κενό για τα χρέη»
Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα όπου έγραφε: «Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα»
Θηλιά στο λαιμό είχαν γίνει τα υπέρογκα χρέη για τον 44χρονο Λευτέρη  Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν άντεξε και χθες το μεσημέρι, τελειώνοντας από τη δουλειά του και όπως ήταν με τα ρούχα της Aεροπορίας (ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας), στην οποία υπηρετούσε, πήδηξε στο κενό από τον 6ο όροφο του διαμερίσματός του στην Πάτρα.

«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα»... Ήταν τα λόγια που έγραψε σε μια λευκή κόλλα αφήνοντάς τα για να τα διαβάσουν ο γιος  και η γυναίκα του...

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον 19χρονο γιο του, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος του πατέρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα: «Τα χρέη ήταν αυτά που έφθασαν τον πατέρα μου σε αυτό το σημείο. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, αφήστε με να θρηνήσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο άτυχος άντρας  δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετώπιζε και τελικά τον λύγισαν. Είχε πάρει δάνεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του δυσκολίες και να σπουδάσει τον 19χρονο γιο του, αλλά στην πορεία το χρέος μεγάλωσε και τελικά βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο.



Τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι θα προέβαινε στην απονενοημένη πράξη. Κανείς από το φιλικό περιβάλλον του θύματος δεν είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του. 

Ωστόσο, ο ξαφνικός θάνατός του ήταν μια πράξη που σόκαρε όχι μόνο την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν στη δουλειά και στη γειτονιά. Μεγάλο σοκ βίωσαν και οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας που ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν χθες. Οπως δήλωσαν στο protothema.gr άκουσαν αρχικά τον δυνατό θόρυβο της πρόσκρουσης και στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά στον άντρα που κείτονταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος...
protothema.gr
dete.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...