Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανήλικοι κατηγορούνται για κλοπές στην Κορινθία...

Ανήλικοι κατηγορούνται για κλοπές στην Κορινθία...
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών οχήματος και σε κατάστημα, καθώς και μία (1) απόπειρα κλοπής οχήματος, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (19.10.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ανήλικος.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανήλικους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι την 18/19.10.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέπραξαν μια (1) κλοπή και μία (1) απόπειρα κλοπής οχημάτων, ενώ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...