Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

“Αρνούμαι την ανθρωποκτονία” λέει η Δήμητρα Βούλγαρη - Διαβάστε τη δήλωσή της!

“Αρνούμαι την ανθρωποκτονία” λέει η Δήμητρα Βούλγαρη - Διαβάστε τη δήλωσή της!
Και ενώ σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ήταν η ώρα για την απολογία της κατηγορούμενης Δήμητρας Βούλγαρη για το φόνο του Αθανάσιου Λάμπρου, συζύγου της, τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας, τελικά μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει συμβεί αυτό, γιατί κατατέθηκε αίτημα εξαίρεσης από την ίδια την κατηγορούμενη τόσο για την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, όσο και για τους άλλους δύο τακτικούς δικαστές καθώς και για τον Εισαγγελέα της έδρας.

Στην ακροαματική διαδικασία παρίστατο και ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης, ο Σπύρος Ρομποτής, ο οποίος επανήλθε μετά την αποχώρησή του, και όταν η Πρόεδρο του ζήτησε να αποχωρήσει αφού έχει παραιτηθεί, αυτός αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι ουδέποτε έχει δηλώσει παραίτηση και δεν έχει γραφτεί κάτι ανάλογο στα πρακτικά.

Τελικά η ακροαματική διαδικασία δεν συνεχίστηκε αφού κατατέθηκε το αίτημα εξαίρεσης. Κατά τη διάρκεια διακοπής της δίκης η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη έκανε δηλώσεις στις οποίες δηλώνει “αθώα” και αρνείται την ανθρωποκτονία ενώ αναφέρεται και στην διαδικασία της δίκης καθώς και στο αίτημα εξαίρεσης της Προέδρου, την οποία κατηγορεί για κακοδικία.

Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη ανέφερε:

Είμαι η Δήμητρα Βούλγαρη και κατηγορούμαι για ανθρωποκτονία την οποία εγώ αρνούμαι:

Δηλώνω πρώτον ότι έχω δικηγόρους τους Βασ. και Σπ. Ρομποτή οι οποίοι ουδέποτε παραιτήθηκαν της υπόθεσής μου και ουδέποτε έχει καταχωρηθεί και γραφτεί κάτι τέτοιο στα πρακτικά.

Δεύτερον: Θέλω να με υπερασπιστούν οι κκ. Βασ. και Σπ. Ρομποτής και ουδείς άλλος.

Τρίτον: Δεν θέλω τους δικηγόρους που μου διορίσατε χωρίς να ερωτηθώ, επειδή και μόνο υγχάνουν της έγκρισής σας.

Τέταρτον: Αρνούμαι την υπεράσπιση κυρίως από τον κ. Καρνέζη.

Πέμπτον: Πληρεξούσιο και αντίκλητό μου να υποστηρίξει την αίτηση εξαίρεσης που υποβάλλω κατά του Εισαγγελέα, της προέδρου και του τακτικού δικαστηρίου του Μεικτού Ορκωτού Τρίπολης ενώπιον του οποίου λογοδοτώ και καταθέτω, ορίζω τον κ. Σπ. Ρομποτή.

Έκτον: Σας γνωστοποιώ ότι σας έχω αναφέρει στον Άρειο Πάγο για την όλως αντιδικονομική  και παράνομη συμπεριφορά σας που συνίσταται στην καταστρατήγηση και φαλκίδευση εν όλω των υπερασπιστικών μου δικαιωμάτων που προβλέπονται τόσο από την Ελληνική Νομοθεσία όσο και από την Ευρωπαϊκή

Έβδομον: Σας γνωστοποιώ ότι έχει κατατεθεί εναντίον σας αγωγή για κακοδικία ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, την οποία αρνείστε εντέχνως να παραλάβετε, προφασιζόμενη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...