Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη ... μέσα από εικόνες!

Η επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη ... μέσα από εικόνες!
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην Περιφέρεια, επισκέπτεται την Πελοπόννησο, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Χθες (16 Δεκεμβρίου 2016), συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Τριγώνη, επισκέφθηκε αρχικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.
Ακολούθως, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Δημήτριο Παυλή, όπου του δόθηκε επιπλέον η ευκαιρία να συναντήσει τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Αρχηγού στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς και το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.
Ολοκληρώνοντας τις χθεσινές του συναντήσεις, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), της Ένωσης Αξιωματικών Περιφερείας Πελοποννήσου, της τοπικής Διοίκησης (ΙΡΑ) και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αρκαδίας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων, ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε περιοχές της Αρκαδίας.
Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται σήμερα σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...