Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημητσάνα: Ξεκινά έρευνες για τις φόλες η Αστυνομία

Δημητσάνα: Ξεκινά έρευνες για τις φόλες η Αστυνομία
Μετά το νέο κρούσμα με φόλες στην Δημητσάνα, το πρωί της Τρίτης, ο εθελοντής πολιτικής προστασίας Γορτυνίας, Νάσος Κάλλας έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Δημητσάνας και πλέον έρευνες διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Δημητσάνας. «Ευελπιστούμε ο ένοχος να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» έγραψε ο ίδιος.
«Καλούμε κι εμείς όποιον έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα Δημητσάνας» αναφέρεται στην ομάδα των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας.

 

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη διάσωση δηλητηριασμένου σκυλιού στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, νέες φόλες από αγνώστους στέρησαν τη ζωή από δύο άτυχα ζωάκια.

Στο προφίλ "Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας" γράφτηκε: "Δυστυχώς δύσκολη η αποψινή μας βραδιά....
Επειδή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλέον το πρωί εκπρόσωπος των εθελοντών θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου και παντός υπευθύνου για τις φόλες οι οποίες έπεσαν στην Δημητσάνα.....
Καλούμε ξανά από εδώ όλους τους συλλόγους της Δημητσάνας και των γύρω περιοχών να συστρατευθούν μαζί μας για ένα κοινό σκοπό δεν είμαστε εγκληματίες όπως πιθανώς θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Καλό ταξίδι φίλοι μας....κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για εσάς.... ελπίζουμε οι δολοφόνοι σας να τιμωρηθούν να τιμωρηθούν όπως ορίζει ο νόμος...".

Φωτογραφία του Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας.

Φωτογραφία του Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας.

Φωτογραφία του Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας.

Φωτογραφία του Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας.

2 σχόλια

  • Μαρίνα
    Μαρίνα Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Γορτυνία σωτήριον έτος 2016 προς 2017......................

  • Δημητσανίτης
    Δημητσανίτης Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι απ'ολα εφαρμόζει ο Δήμος Γορτυνίας απο τον νόμο 4039/2012 (Α΄ 15) όπως τροποποιήθηκε με τον ν.4235/2014 και ειδικότερα παράγραφος 1 του άρθρου 9 "Οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σύμφωνα με το παρόν άρθρο. Η αρμοδιότητα αυτή μπορεί να ασκείται και από συνδέσμους Δήμων, καθώς και από φιλoζωικές ενώσεις και σωματεία, αφού προηγηθεί σχετική έγγραφη συμφωνία με τον αρμόδιο Δήμο, ο οποίος έχει τη συνολική εποπτεία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς εντός των διοικητικών του ορίων....." Άμεσα η επέμβαση του Εισαγγελέα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...