Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο

Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα τον γνωστό άνθρωπο της νύχτας Βασίλη Στεφανάκο στο Χαϊδάρι. 

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στη λεωφόρο Αθηνών 402 στο Χαϊδάρι, έξω από το σπίτι του, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα γάζωσαν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν ο Βασίλης Στεφανάκος. 

Ο Βασίλης Στεφανάκος, οδηγούσε μια BMW η οποία ήταν θωρακισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον πυροβόλησαν, με συνολικά 15 σφαίρες, προφανώς γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητο είναι θωρακισμένο.  

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, όντας καταδικασμένος για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις. 

Είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αρχινονού Θέμη Καλαποθαράκου το 2000. Επίσης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην ομάδα των απαγωγέων του Περικλή Παναγόπουλου. 

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες διέφυγαν προς την περιοχή του Ασπροπύργου. 






protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...