Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξαναβρήκε την οικογένειά του ...

Ξαναβρήκε την οικογένειά του ...

Ξαναβρήκε την οικογένειά του, χάρη στην ενεργοποίηση του SILVER ALERT ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ο κος Rasoul Walied, που είχε βρεθεί περιπλανώμενος την  07/08/20148

Ο ηλικιωμένος, βρέθηκε περιπλανώμενος το βράδυ της 07/08/2018 στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και μεταφέρθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου και έγιναν προσπάθειες να εντοπισθεί το οικογενειακό περιβάλλον του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα για το περιστατικό και της ζητήθηκε η συνδρομή για το χειρισμό του, την 09/08/2018. Άμεσα τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός του SILVER ALERT για ηλικιωμένους αγνώστων στοιχείων και οι εθελοντές της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ, άρχισαν τις έρευνες με βάση τα στοιχεία που είχαν, για το οικογενειακό του περιβάλλον.

Οι συγγενείς του ηλικιωμένου, είδαν τον Κοινωνικό Συναγερμό και επικοινώνησαν με την ΕΛ.ΑΣ. Μετά τις τυπικές διαδικασίες, ο κος Walled επέστρεψε στην ασφάλεια της οικογένειάς του!

Η άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και η στήριξη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, σε συνδυασμό με την ευγενική ανταπόκριση κοινωνικής ευαισθησίας των εθελοντών και των συνεργατών του SILVER ALERT, οδήγησαν σε αίσιο τέλος την περιπέτεια ενός ακόμα ηλικιωμένου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...