Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μονοδρομήσεις για τα επόμενα εντός έδρας ματς του Αστέρα

Μονοδρομήσεις για τα επόμενα εντός έδρας ματς του Αστέρα
Για τα τρία εντός έδρας ματς του Αστέρα (δύο με τον Απόλλωνα κι ένα με τον Παναθηναϊκό), η αστυνομία καθόρισε ως οδούς μίας κατευθύνσεως (μονόδρομοι) τις ημερομηνίες (22-9-2018, 25-9-2018, 06-10-2018), τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη
έκαστου αγώνα, κατά την διάρκεια αυτών και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτών, τα τμήματα των κατωτέρων οδών:
α. Το τμήμα της οδού Αμυκλών , από τη συμβολή της με την οδό Σαχτούρη έως την συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη με κατεύθυνση προς οδό Γ. Τερτσέτη τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ.
β. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από την συμβολή της με την οδό Αμυκλών έως την κεντρική είσοδο του γηπέδου Αστέρα, με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη των ανωτέρω τελούμενων ποδοσφαιρικών αγώνων στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ.
γ. Το τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη από το ύψος της κεντρικής εισόδου του γηπέδου του ΑΣΤΕΡΑ έως το τέρμα αυτής (Γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου) τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη αυτών με κατεύθυνση προς το τέρμα της εν λόγω οδού (ήτοι γέφυρα Αυτοκινητοδρόμου.)
δ. Το τμήμα της ανώνυμης ασφάλτινης παράπλευρης του Αυτοκινητοδρόμου οδού από την συμβολή αυτής με την οδό Γ. Τερτσέτη έως την συμβολή με την οδό Τεγέας τρεις (3) ώρες πριν , κατά την διάρκεια των ανωτέρω ποδοσφαιρικών αγώνων και δύο (2) ώρες μετά την διεξαγωγή αυτών με κατεύθυνση προς την οδό Τεγέας.
ε. Το τμήμα της οδού Βούλγαρη από τον αριθμό 20 έως την όπισθεν του γηπέδου (είσοδο θύρας τρία (3) φιλοξενούμενων οπαδών) τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Α΄ ημιχρόνου των ανωτέρω αγώνων με κατεύθυνση την προαναφερόμενη όπισθεν είσοδο του γηπέδου. Το εν λόγω τμήμα έως τον αριθμό 20 κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Β΄ ημιχρόνου των ανωτέρω αγώνων και δύο (2) ώρες μετά την λήξη αυτών με κατεύθυνση την οδό Αμυκλών έως τον αριθμό 20 της ανωτέρω οδού Βούλγαρη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...