Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δρόμος "111" | Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Σε ποια σημεία!

Δρόμος "111" | Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Σε ποια σημεία!
 
Με απόφαση της αστυνομίας προβλέπεται η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σταδιακή και κατά τμήματα στην Ε.Ο. 33 Πάτρα – Τρίπολη από τον κόμβο προς Τριπόταμα (90ο χλμ) έως τον κόμβο προς Δάρα (121ο χλμ).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 31/12/2018.
Θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών και επί της οδού, μαζί με ανακλαστικούς κώνους, βέλη και εργατικό προσωπικό για την ρύθμιση της κυκλοφορίας όπου απαιτείται. Οι εργασίες θα γίνονται σε περιορισμένης έκτασης θέσεις επέμβασης, όπου απαιτείται καθαρισμός της νησίδας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα καταλαμβάνεται μέρος της λωρίδας της κυκλοφορίας της οδού παραπλεύρως της νησίδας και
στις δύο λωρίδες κατεύθυνσης εκατέρωθεν.
Το καθημερινό ωράριο της εκτέλεσης των εργασιών θα είναι από 07:00 έως 19:00.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κάθε ημέρας τα τμήματα της οδού θα δίνονται σε κυκλοφορία.
 
Με άλλη απόφαση, προβλέπεται μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στο τμήμα της Εθνικής Οδού ΠΑΤΡΩΝ-ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στο ύψος της επαρχιακής οδού προς Καλάβρυτα (12ο χλμ) έως στο ύψος του Καρπέτα (47ο χλμ).
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την έκδοση και ανάρτηση της παρούσας απόφασης στο διαδίκτυο έως την 31-12-2018 και για το ωράριο 07:00 έως 19:00.
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά την διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιείται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας , θα ρυθμίζεται από προειδοποιητικές πινακίδες, μαζί με ανακλαστικούς κώνους, βέλη και εργατικό προσωπικό υπό τις υποδείξεις των ανθρώπων της εταιρείας που θα βρίσκονται στα σημεία του έργου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κάθε ημέρας , τα τμήματα της οδού θα δίνονται σε κυκλοφορία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...