Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έγκλημα στη Ρόδο | Έδεσαν τα πόδια της Ελένης για να σιγουρευτούν ότι δεν θα γλίτωνε

Έγκλημα στη Ρόδο | Έδεσαν τα πόδια της Ελένης για να σιγουρευτούν ότι δεν θα γλίτωνε
Δεν έχει τέλος ο αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις λεπτομερειών για τον τρόπο που έδρασαν οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. 
Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».
 
Ο κ.Κούγιας που μετέβη σήμερα στη Ρόδο και έκανε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της οικογένειας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας, κατέστησε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί ποινικά και αστικά και εναντίον όλων εκείνων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να προσβάλλουν τη μνήμη του κοριτσιού «καλυπτόμενοι στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι». Όπως δήλωσε ο κ.Κούγιας όποιος προσβάλλει τη μνήμη της «θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση». 
Βίντεο- ντοκουμέντο: Η φοιτήτρια μαζί με τον δολοφόνο της
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει την αναχώρηση της 21χρονης φοιτήτριας μαζί με τον 19χρονο Αλβανό από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 26ης Νοεμβρίου έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Δημοκρατική.
 
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται ο 19χρονος Αλβανός να περιμένει την άτυχη Ελένη, η οποία μετά από μερικά λεπτά φεύγει μαζί του χωρίς να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα δολοφονηθεί άγρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...