Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Πηγάδι Κυνουρίας

Διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Πηγάδι Κυνουρίας
Νέα κρούσματα διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων είχαμε σήμερα, ξημερώματα Χριστουγέννων, στο χωριό Πηγάδι του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. 
 
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν σήμερα τα ξημερώματα δύο οικίες ηλικιωμένων στο Πηγάδι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών που βρίσκονταν στην εκκλησία, ενώ επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο σε δύο άλλες οικίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί και ετράπησαν σε φυγή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι θρασύτατοι δράστες, που όπως φαίνεται αναζητούσαν κυρίως μετρητά, κατάφεραν να αποκομίσουν ως λεία περίπου 1000€.

Πηγή - https://www.leonidion.gr

2 σχόλια

  • No limits
    No limits Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πάτε να μείνετε σ όλα τα εγκαταλελειμενα σπίτια σας στα χωρια, που τ αφήσατε στο έλεος του Θεού και αφήστε τις απαιτησεις.
    Δε φταίνε πάντα οι άλλοι!

  • Αρκαντης
    Αρκαντης Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα γινει με αυτο το φαινομενο καθε χρονο, χωρις να λαμβανεται καποιο μετρο; την περασμενη εβδομαδα ανοιξαν 15 σπιτια στα Ανω Δολιανα, 3 φορες τα σπιτια στο Δραγουνι, παρα πολλα σπιτια στην Ανω Βερβενα, ανω Κουτρουφα, Ανω Μελιγου κλπ, χωρις καμια ενοχληση και η αστυνομια απουσα οπως παντα. Σιγουρα φορτωσαν φορτηγα ολοκληρα. Η αστυνομια και οι Δημοι μηπως πρεπει να παρουν καποια πρωτοβουλια; και να επιλυσουν το θεμα εστω και με σεκιουριτι;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...