Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη φυλακή της Τρίπολης ο «πατέρας – τέρας» και οι φίλοι του που ασελγούσαν στην ανήλικη κόρη του ... (vd)

Στη φυλακή της Τρίπολης ο «πατέρας – τέρας» και οι φίλοι του που ασελγούσαν στην ανήλικη κόρη του ... (vd)

Το δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήρε ο πατέρας και οι φίλοι του οι οποίοι έναντι χρημάτων και με την άδειά του ασελγούσαν σε βάρος της ανήλικης κόρης του που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Πέγκυς Μπρούσαλη στην ΕΡΤ Τρίπολης.

Τόσο ο 53χρονος πατέρας από τη Λαμία, όσο και οι προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα που δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι.

Οι αποκαλύψεις πίσω από αυτή την τραγική ιστορία είναι ανατριχιαστικές όπως και οι καταθέσεις των παιδιών για τα όσα βίωναν στα χέρια του πατέρα τους και δεν μπορούσαν να μιλήσουν γιατί φοβούνταν.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Στο www.lamiareport.gr, διαβάζουμε: "Μιλάμε για μια οικογένεια με τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι. Η μητέρα και το κορίτσι έχουν βαριάς μορφής νοητική υστέρηση (με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 30). Η μητέρα φυσικά δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τα μικρά παιδιά, ούτε και να προστατέψει το κοριτσάκι της, αλλά ούτε και τον ίδιο της τον εαυτό. Τα παιδιά έμειναν νηστικά και βρώμικα. Ντρεπόντουσαν να πάνε στο σχολείο.

Οι καταθέσεις των παιδιών για τα όσα βίωναν στα χέρια του «πα-τέρας» είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Έβαζε τα παιδιά από ηλικία των 5 ετών να δουλεύουν στο χοιροστάσιο που διατηρούσε κάτω από άθλιες συνθήκες. Τα χτυπούσε με μπετόβεργες, καναπίτσα και σύρμα, για ασήμαντες αφορμές.

«Έχω δει με τα μάτια μου τον πατέρα μου να δένει με αλυσίδα από το λαιμό την αδελφή μου την Μαρία σε ηλικία 4 ετών. Σαν να ήταν σκυλί. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα (νοητική υστέρηση) που έχει η Μαρία είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει η μητέρα μου ή είναι από τα δεσίματα του πάτερα μου και το ξύλο που της έριχνε...», λέει ένα από τα αδέλφια του άτυχου κοριτσιού.

Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια εκτός από το χοιροστάσιο στην εφηβεία του άρχισε να δουλεύει και σαν γκαρσόνι. Ο «πα-τέρας» τον έδερνε και του έπαιρνε το μεροκάματο. «Ο πατέρας μας είχε μισθό από το νοσοκομείο που δούλευε. Είχε επιπλέον εισόδημα από το χοιροστάσιο. Ποτέ δεν καταλάβαμε τι έκανε τα χρήματα. Εμείς πάντως μέναμε νηστικά και δεν είχαμε να φάμε...», λένε τα παιδιά.

Και το χειρότερο

Ο «πα-τέρας» έπαιρνε το ανήλικο κοριτσάκι και το άφηνε Σαββατοκύριακα στο χοιροστάσιο με αυτούς που είχε στη δούλεψή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, εκτός από τους δυο που προφυλακίστηκαν σήμερα, στο κοριτσάκι φέρεται να είχαν ασελγήσει στο παρελθόν και κάποιοι αλλοδαποί που εργάζονταν στο οικογενειακό χοιροστάσιο. Ένας Αλβανός, ένας Ινδός και ένας Πολωνός (ο τελευταίος έχει πεθάνει).

Όταν τα παιδιά έλεγαν στον πατέρα ότι κάτι συμβαίνει με τον γείτονα και την ΑμεΑ αδελφή τους εκείνος τα αγνοούσε. Το ίδιο συνέβαινε και όταν του έλεγαν για τους εργαζόμενους στο χοιροστάσιο, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ασελγούσαν σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση.

Τέλος τα παιδιά υποστηρίζουν ότι τον εφιάλτη της μικρής γνώριζαν και άλλα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον και κάποιοι γείτονες, αλλά κάνεις δεν τολμούσε να μιλήσει γιατί φοβόταν τον πατέρα."

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την απόφαση της προφυλάκισής τους, ο δικηγόρος Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...