Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ Τρίπολης | Κατακυρώθηκε η σύμβαση στην ανάδοχο εταιρεία για τα έργα στη στέγη του "κλειστού"

ΔΑΚ Τρίπολης | Κατακυρώθηκε η σύμβαση στην ανάδοχο εταιρεία για τα έργα στη στέγη του "κλειστού"

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, στις 28/6/2019, κατακυρώθηκε η σύμβαση στην ανάδοχο εταιρεία για το έργο «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης».

Το έργο αφορά στις απαιτούμενες εργασίες συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων υλικών για την αποκατάσταση των φθορών της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης εμβαδού 1.600τ.μ. περίπου. Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

- Αποξήλωση των υπαρχόντων μεταλλικών φύλλων επιστέγασης από λαμαρίν0. επίπεδη ή αυλακωτή, απλή ή με μόνωση, με τις αντίστοιχες τεγίδες σε οποιαδήποτε στάθμη από το έδαφος με την καταβίβαση και διαλογή των υλικών, την συσσώρευση των αχρήστων υλικών προς φόρτωση, την ταξινόμηση χρησίμων υλικών και την μεταφορά τους προς φόρτωση ή αποθήκευση.

- Ενίσχυση - συντήρηση των υπαρχόντων μεταλλικών ζευκτών/τεγίδων όπου κριθεί απαραίτητο με εργασίες κοχλίωσης, αντισκωριακής προστασίας, ηλεκεροσυγκόλ-λησης ή και αντικατάστασης βλαβέντων μεταλλικών μελών.

 - Επικάλυψη της στέγης Νε προμήθεια πάνελ πολυουρεθάνης οροφής τραπεζοειδές πάχους Sem (CFC & H(FC Free), με τις προβλεπόμενες απαιτήσεις μόνωσης και πυραντοχής και κατά τα λοιπά σύμφωνα με την ΕΓΕΠ 03-05-02-01 "Επιστεγάσεις με μεταλλικά φύλλα αυτοφερόμενα".

- Για την αποχέτευση των όμβριων υδάτων θα διατηρηθεί ο υφιστάμενος σχεδιασμός. Τα όμβρια ακολουθούν τις κλίσεις της στέγης, συλλέγονται με μεταλλικές υδρορροές και με τη χρήση κατακόρυφων εξωτερικών υδρορροών από πλαστικούς ή μεταλλικούς σωλήνες (aΦ18mm) οδηγούνται ελεύθερα στον περιβάλλοντα χώρο. Θα γίνει αντικατάσταση οριζόντιων και κατακόρυφω υδρορροών.

Συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια των υλικών, εξαρτημάτων και ειδικών τεμαχίων επί τόπου του έργου, ο απαιτούμενος ανυψωτικός εξοπλισμός ικριώματα και εργασία.

Την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, διαβάστε εδώ https://diavgeia.gov.gr/

Πηγή - www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...