Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πρώτη" για τον Αστέρα | Την Τετάρτη στην Τρίπολη ο νέος προπονητής, έρχονται νέες μετεγγραφές! (vd)

"Πρώτη" για τον Αστέρα | Την Τετάρτη στην Τρίπολη ο νέος προπονητής, έρχονται νέες μετεγγραφές! (vd)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Με κόσμο στο πλευρό του και με φιλοδοξίες στην 13η διαδοχική παρουσία του στην Super League.

Η πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01/07) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, που έδωσαν παλμό και έστειλαν μήνυμα στήριξης ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, δήλωσε: "Να ευχηθούμε να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, κυρίως για τους παίκτες μας και να είναι και τυχερή. Να δουλέψουν με κέφι και υπομονή υπό τις οδηγίες του νέου προπονητικού επιτελείου και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Ο νέος προπονητής μας θα είναι μαζί μας την Τετάρτη και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στο φίλαθλο κοινό. Όποιο κενό υπάρχει στο ρόστερ θα καλυφθεί γρήγορα. Κάθε χρονιά ο ΑΣΤΕΡΑΣ κάτι παρουσιάζει. Ακόμη και σε άσχημες χρονιές, μία από αυτές ήταν πέρυσι, όταν φτάσαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και λίγο θέλαμε να ξαναφτάσουμε στον τελικό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, πιστεύουμε ότι και φέτος θα έχουμε κάποια διάκριση". 

Borja Fernandez: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η ομάδα είναι κάτι σαν οικογένεια και για αυτό νιώθω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσω να δείξω τον εαυτό μου. Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό που περιμένω και είμαι σίγουρος είναι ότι θα φτιάξουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει όσο πιο υψηλούς στόχους γίνεται τη φετινή σεζόν. Πάντα είναι θετικό να υπάρχουν άνθρωποι από την ίδια εθνικότητα, λόγω της επικοινωνίας. Η γλώσσα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα". 

Κωνσταντίνος Παναγιώτου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ. Σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Μόνο χαρά έχω και μεγάλη όρεξη για να δουλέψω και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Πιστεύω ότι με δουλειά και υπομονή μπορούν να γίνουν όλα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό". 

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση, καθώς και το video με τις δηλώσεις και την πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...