Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σήμερα κληρώνει για τις ελληνικές ομάδες σε Champion και Europa Legue

Σήμερα κληρώνει για τις ελληνικές ομάδες σε Champion και Europa Legue

Στη Νιόν της Ελβετίας στρέφει προσοχή και ενδιαφέρον σήμερα  το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί, στην έδρα της UEFA, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι κληρώσεις  για την τρίτη προκριματική φάση σε Champions League (13:00) και Europa League (15:00) , που αφορούν και τις πέντε ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος) που εκπροσωπούν την χώρα μας στις ευρωπαϊκές  διοργανώσεις.

 Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους αδύνατους και σίγουρα η ομάδα που θέλει να αποφύγει είναι ο Άγιαξ, που έφτασε έως τα ημιτελικά του Champions League 2018-19.  

 Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται αύριο  απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την β’ προκριματική φάση του Champions League, όμως σήμερα  θα μάθει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών ή στην γ΄ προκριματική φάση του Europa League (εκεί θα είναι στους ισχυρούς), εάν αποκλειστεί από τους Τσέχους.

Οι αγώνες της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League θα γίνουν  6-7 και  13 Αυγούστου.

Σήμερα  (15:00) θα μάθουν κια οι τρεις ελληνικές ομάδες του Europa League τις αντιπάλους τους  για τον τρίτο προκριματικό γύρο (8 και 15 Αυγούστου τα δύο ματς). Η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς. 
Στην κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης, συμμετέχουν και ο Αρης (με ΑΕ Λεμεσού στον β’ προκριματικό γύρο) και ο Ατρόμητος (με Ντουνάιτσκα Στρέντα στον Β’ προκριματικό γύρο) και θα αγωνιστούν εάν καταφέρουν να προκριθούν. 

 
Το πλήρες τηλεγράφημα του Αντώνη Βαζογιάννη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...