Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ήττα στο πρώτο φιλικό για τον Αστέρα (εικόνες)

Ήττα στο πρώτο φιλικό για τον Αστέρα (εικόνες)

Στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ολλανδική Heracles Almelo, σε αγώνα που διεξήχθη στην Ολλανδία.

Η φιλική  αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ μόλις στο 4ο λεπτό για την Heracles. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 12', όταν ο Δουβίκας έκανε το σουτ μετά την πάσα του Κώτσιρα, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε. 

Στο 36' μετά από όμορφο συνδυασμό το σουτ του Καλτσά κόντραρε, ενώ στο 41' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την καλύτερη στιγμή του, όταν ο Δουβίκας με πάσα πίσω από το κέντρο βρήκε τον Καλτσά, αλλά το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι. Στο 33' ο Τσιφτσής είχε μία εξαιρετική επέμβαση. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επίσης με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, αφού στο 48' ο Iglesias αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση, μετά από μπαλιά του Marc Fernandez. Στο 56' ο τερματοφύλακας της Heracles μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Regis, ενώ στο 64' το σουτ του Marc Fernandez πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 76', σε ακόμη μία προσπάθεια του ΑΣΤΕΡΑ να σκοράρει, η κεφαλιά του Πασαλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαστιάνου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Η Heracles πέτυχε το δεύτερο γκολ στην εκπνοή του αγώνα, με σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1. Παπαδόπουλος (32' 99. Τσιφτσής), 27. Κώτσιρας, 4. Valiente, 42. Αντζουλάς, 77. Κυριακόπουλος, 8. Borja Fernandez, 5. Capilla, 21. Τζίμας, 29. Γλέζος, 23. Καλτσάς, 28. Δουβίκας.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

99. Τσιφτσής (60' 93. Μιχαήλ), 37. Βλάχος, 4. Πασαλίδης, 45. Χριστόπουλος, 3. Τασουλής, 17. Iglesias, 14. Bellocq,  7. Marc Fernandez, 90. Μπαστιάνος, 24. Κανελλόπουλος, 11. Regis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...