Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα διπλή Διεθνή επιτυχία για τον αθλητή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκη Δαβίδ

Νέα διπλή Διεθνή επιτυχία για τον αθλητή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκη Δαβίδ

Νέα διπλή Διεθνή επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ στην Αριδαία, που κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά. Με την συγκεκριμένη διάκριση του Δαβίδ στα μονά, ο αθλητής της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μετρά στο φετινό ενεργητικό του 4/4 σε παρουσίες τελικών σε τουρνουά της ITF (International Tennis Federation) .

Πιο συγκεκριμένα, στα αγωνιστικά του μονού, ο Ζωγραφάκης σε 8άρι ταμπλό στην κατηγορία των ανδρών 35+ επικράτησε στον πρώτο γύρο του Ιατρίδη Δαμιανού με 2-0 σετ (61, 62), στα ημιτελικά του Τσούφλα Χρήστου με 2-0 σετ (61, 60) και στον τελικό του Ιωαννίδη Γιώργου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62,76 – 5) κατακτώντας το κύπελλο 1ης θέσης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στην κατηγορία του διπλού ο Ζωγραφάκης με συμπαίχτη του τον Ιωαννίδη Γιώργο πέρασαν τον πρώτο γύρο bye  και στον δεύτερο επικράτησαν των Καραμπέτη – Ζαφειρόπουλου με 2-0 σετ. Στον τελικό ηττήθηκαν από τους Μιχαιλίδη και Ρανίδη με 2-0 σετ κατακτώντας την 2η θέση του Aridaia Seniors Tour.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη, αλλά και στον partner  του Ιωαννίδη Γιώργο για την διπλή τους διεθνή επιτυχία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στα τουρνουά που έρχονται. Η συνέχεια θα παιχτεί στα τουρνουά open της Παλλήνης και των Μελισσίων, τα οποία ξεκινούν σύντομα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...