Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο αγιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης (vd)

Ο αγιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης (vd)

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16/09 στο χώρο του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Τρίπολης με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου. Η τέλεση του αγιασμού διεξήχθη λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Την ίδια ώρα παρουσία έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ηλίας Κούρος αλλά και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος. Φυσικά παρόντες μεταξύ άλλων από τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος και ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιάννης Νίκου.

Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να ευχηθούν για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος. Μάλιστα ο κ. Τζιούμης εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου στις ομάδες εκπροσώπους της περιοχής στη Γ’ Εθνική.



Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...