Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με την “Βλαχέρνα” στο πλευρό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Με την “Βλαχέρνα” στο πλευρό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Μετά τις ιστορικές στιγμές σε μπάσκετ το 1987, σε ποδόσφαιρο το 2004, ήρθε η στιγμή του τένις, ενός αθλήματος που αποκτά όλο και μεγαλύτερο εναγκαλισμό από τους Έλληνες. Μοιάζει με όνειρο, αλλά ένας 21χρονος Έλληνας, που ακούει στο όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ, έβαλε σκοπό να μας ξανά ενώσει ως Έλληνες στον αθλητισμό! Στην αρχή του 2019 κατάφερε και έφτασε στον ημιτελικό του Australian Open στη Μελβούρνη! Μέσα στο ίδιο έτος έκανε λαμπρή πορεία σε διάφορες πόλεις του κόσμου για να φτάσουμε στο τέλος της αγωνιστική σεζόν και να καταφέρει το απρόσμενο, το ακατόρθωτο, το ονειροπόλο: να κερδίζει τους τελικού του Nitto ATP Finals στο καταπληκτικό γήπεδο του Λονδίνου O2 Arena. Με νίκες των κορυφαίων αθλητών του κόσμου έφτασε στον τελικό της Κυριακής, όπου κατάφερε να εξυψώσει την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου.

Έλληνες από παντού έφτασαν να τον δουν, άλλα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νέα τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού και έναν ακόμη σύγχρονο άθλο, που ακούει στο όνομα Τσιτσιπάς. Βρεθήκαμε από πολύ κοντά σε όλες τις στιγμές αυτής της λαμπρής πορείας στο Λονδίνου και τα συναισθήματα υπήρξαν άκρως συγκινητικά και έντονα. Η Ελλάδα αν και πληγωμένη με τα εσωτερικά της προβλήματα, βρίσκει πάλι το παγκόσμιο χαμόγελο της, μέσω ενός πανέμορφου και εντυπωσιακού αθλήματος: της αντισφαίρισης!

Ο Βλαχερναίος Τρύφωνας Γ. Πανούσης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το τένις, ήταν μαζί του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μέσα στο γήπεδο!!

Από την ορεινή Βλαχέρνα, στην 02 Arena!!

Έλληνες απολαύστε τις υπέροχες αυτές στιγμές..!!

Αποστολή στο Λονδίνο: ΤΡΥΦΩΝ ΠΑΝΟΥΣΗΣ!!

foto: tennisnews.gr και kominis studio

https://www.vlaxerna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...