Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κανόνες για τις επισκέψεις σχολείων στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης

Οι κανόνες για τις επισκέψεις σχολείων στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης

Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται η διαδικασία που θα πρέπει να προηγείται της επίσκεψης των σχολείων στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης και οι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα:

  1. Το κάθε σχολείο που έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο χώρο του ΔΑΚ, οφείλει να αποστέλλει ενημερωτικό έγγραφο στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. του Δ. Τρίπολης όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, ο αριθμός των μαθητών (κατά προσέγγιση) και ονομαστικά οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, στο e-mail (κατά προτίμηση) ή στο FAX του Ν.Π.Δ.Δ., τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη επίσκεψη. Σε περίπτωση έκτακτης επίσκεψης, παρακαλούμε να ενημερώνετε τηλεφωνικά στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ.
  2. Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί θα είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων καθαριότητας του χώρου στον οποίο συνοδεύουν τα παιδιά (π.χ. κλειστό γυμναστήριο, στίβος κλπ) και υπόλογοι σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών στο χώρο του ΔΑΚ. Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι απαγορεύεται η κατανάλωση τροφής και ποτών (αναψυκτικών, χυμών κλπ) στο χώρο του στίβου, δηλαδή στο χορτάρι και το tartan.
  3. Θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες και τυχόν παρατηρήσεις των εργαζομένων του ΔΑΚ (και αποκλειστικά και μόνο αυτών).
  4. Τα παιδιά θα πρέπει να μπαίνουν στο χώρο με αθλητική περιβολή, για να μην προκαλούνται φθορές στα δάπεδα (ξύλινο δάπεδο, tartan κλπ).
  5. Κατά την επίσκεψη των σχολείων στο χώρο, θα τους υποδέχεται εργαζόμενος του ΔΑΚ, ο οποίος θα πραγματοποιεί ξενάγηση σε όλους του χώρους και ενημέρωση στα παιδιά σχετικά με τα αθλήματα και τους κανόνες λειτουργίας του σταδίου.
  6. Για τυχόν παρατηρήσεις ή παράπονα, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα Γραφεία Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δ. Τρίπολης.

           

Ο Πρόεδρος

του Ν.Π.Δ.Δ.

                                                                                                            ΚΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον Κούρο στο τιμόνι του Νομικού Προσώπου το πολύ σε 6 μήνες θα το εχει βουλιάζει ο άνθρωπος ειναι τελείως άσχετος να μου το θυμηθείτε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κούρος ειναι τελείως άσχετος με το ΔΑΚ που τους βρίσκεις έναν έναν τους ξερόλες ρε Τζιούμη.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κούρος είναι εκτός τόπου και χρόνου !!!! Το ΔΑΚ είναι για χρήση όλων των πολιτών ανεξάρτητα εάν είναι ιδιώτες ή ανήλικοι σε σχολεία.Το προσωπικό του ΔΑΚ οφείλει να παρατηρεί και να επιστατεί. Εγώ που θέλω να παίξω τένις, με ρώτησαν που αποκλειστικά χρησιμοποιεί τα κορτ του ¨δημόσιου¨ ΔΑΚ κατ΄αποκλειστικότητα σύλλογος τένις; οι κανόνες σας μάραναν !!!! οι δημόσιοι χώροι οφείλουν όλοι να χρησιμοποιούνται από το κοινό και οι τυχόν φθορές να βαρύνουν τη διαχείριση καθώς ο πολίτες τα έχει προπληρώσει !!!!! Ξεχειλίζει από Δημοκρατία και συνεργασία η καινούργια δημοτική αρχή !!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...