Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο κακός καιρός δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή το «Καλοσώρισμα του Πνέυματος των Χριστουγέννων», που έλαβε χώρα για 12η χρονιά στο ΔΑΚ Τρίπολης. Μια καθαρά χειμωνιάτικη χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τους μικρούς – μεγάλους αθλητές του ομίλου. Ήταν το πρώτο μέρος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2019, που έχουν προγραμματίσει η Διοίκηση και οι Προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Για 12η χρονιά οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και παρά την συνεχόμενη βροχόπτωση, η οποία δεν τους πτόησε, καλωσόρισαν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι μικροί μας φίλοι στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους και τα πολύχρωμα στολίδια τους ένα τόνο ομορφιάς στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους, Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τους συνοδούς τους και αλμυρά εδέσματα από γονείς της ακαδημίας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Για μια ακόμη χρονιά το  ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά τα μικρά παιδιά και όσους από τους αθλούμενους, σε διάφορα αθλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης, μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκέτοι αθλητές του στίβου του ΓΣ Αρκαδίας, καθώς και του ΚΟΑ Τρίπολης με την προπονήτρια κα. Οικονόμου και το μέλος της διοίκησης κα. Λούτου. Σύσσωμη η προπονητική ομάδα του ομίλου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, από νωρίς το πρωί, ώστε για μια ακόμη χρονιά να περάσουν όμορφα τα παιδιά της ακαδημίας και όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η διοίκηση και οι προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης εύχονται σε όλα του τα μέλη τους και μη καλά Χριστούγεννα και δίνουμε ραντεβού στο στολισμό του δέντρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 21/12 και ώρα 12:30 έξω από το κατάστημα Everest Τρίπολης  .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...