Σημαντικές διακρίσεις για Χουλιάρα και Τόκα του Γ.Σ.Α.
 
															
						Δυο σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι αθλητές του Γ.Σ Αρκαδίας Θάνος Χουλιάρας και Παναγιώτα Τόκα οι οποίοι αναδείχθηκαν εκ των κορυφαίων αθλητών της Ηλείας για το 2019 στη κατηγορία των δρομικών αγώνων.
Οι δυο αθλητές τιμήθηκαν στα αθλητικά βραβεία της Ολυμπιακής Γής, ''ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ'' της Εφημερίδας Πατρίς, που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στο Πύργο Ηλείας παρουσία μεγάλων ονομάτων του ελληνικού αθλητισμού καθώς και αυτοδιοικητικών και κρατικών αρχών, αθλητικών παραγόντων και δεκάδων επίσημων καλεσμένων.
Η Παναγιώτα Τόκα τιμήθηκε για την παρουσία της στη λίστα με τις καλύτερες Ελληνίδες μαραθωνοδρόμους για το 2019 ενώ ο Θάνος Χουλιάρας για την προβολή και προώθηση του ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' και του ολυμπιακού ιδεώδες μέσα από το Γ.Σ Αρκαδίας αλλά και ως πρεσβευτής του ''Επικούριου Δρόμου'' του αρχαιότερου αγώνα δρόμου στην Ηλεία που το 2019 έκλεισε 10 χρόνια ζωής.
						




