Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο Αυγενάκης λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη»

Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο Αυγενάκης λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη»

Επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που όπως είπε «λειτουργεί σαν υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη» εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης σε συνέντευξη του στη "Δίκη", με αφορμή την πολιτική απόφαση - εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

«Είναι μια πολιτική απόφαση. Ο κ. Αυγενάκης λειτουργεί ξεκάθαρα ως υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η μόνη λογική για να δημοσιευτεί η απόφαση εκείνη την ώρα, ήταν για να χυθεί αίμα. Το ότι ο κόσμος κράτησε την ψυχραιμία του είναι άλλο» ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

«Ήθελαν να χυθεί αίμα...»

Για το timing της απόφασης, κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, είπε: «Ήθελαν να χυθεί αίμα. Ο μόνος λόγος που μπορεί να δημοσιεύτηκε εκείνη την ώρα η απόφαση ήταν για να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση».

Ο κ. Γκαγκάτσης έκανε λόγο για μεροληψία: «Σαφώς και υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας. Δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν τα υπομνήματα σε τόσο μικρό διάστημα. Ο κ.Τζουλάκης έχει τοποθετηθεί από τον κύριο Αυγενάκη, είχε παλιά εμπλοκή στο παραδικαστικό. Για ποιο λόγο από τα επτά μέλη της Επιτροπής ψήφισαν τα πέντε. Για πιο λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Τζουλάκης πίεσε να βγει σήμερα η απόφαση».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη δήλωση του, ακόμη είπε: «Ο Αυγενάκης παίζει ένα θέατρό. Αμέσως μετά βγήκαν τα ΜΜΕ που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και του επιτέθηκαν. Θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του. Κατάλαβα ότι λέει ότι δεν υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση. Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του Αυγενάκη, εμείς δεν έχουμε ακόμη την απόφαση, μόνο το δελτίο Τύπου. Δεν είναι δυνατόν δύο από τα τρία μέλη που ψήφισαν για υποβιβασμό να είναι ορισμένοι από τον κύριο Αυγενάκη».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Είναι αστείο ο Ολυμπιακός να μιλάει για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη όταν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις όπως της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου. Αυτή η υπόθεση έχει μάρτυρες κι ευτυχώς είναι εν ζωή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...