Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκούδης (ΕΕΑ): «Κανείς δεν ήθελε να πέσει ο ΠΑΟΚ αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»

Αρκούδης (ΕΕΑ): «Κανείς δεν ήθελε να πέσει ο ΠΑΟΚ αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»
Ο εκ των εισηγητών της υπόθεσης, Ηλίας Αρκούδης, σχολίασε την δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού και την τροπολογία που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη σέντρα έβγαλε τον Λευτέρη Αυγενάκη, το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Ηλίας Αρκούδης.

Με αφορμή την δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της εισήγησης, τόνισε στον Σπορ Fm… «Δεν άδειασε εμάς ο Αυγενάκης, τον εαυτό του άδειασε και εκτέθηκε. Που ξέρει ο Αυγενάκης το σκεπτικό. Εγώ δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει να τον γράφει ακόμη ο πρόεδρος. Χθες, δεν είχε βάλει ούτε καν μια μολυβιά. Κανείς από εμάς της ΕΕΑ δεν έχει δει τον Αυγενάκη, πιστεύω και οι περισσότεροι συνάδελφοι. Θέλουν εξυγίανση, ας μας δώσουν τα όπλα. Κανείς Αυγενάκης δεν μας πήρε τηλέφωνο. Κανείς δεν τον έχει δει. Ο πρόεδρος τον ψάχνει ένα μήνα και δεν τον βρίσκει. Εγώ τον έχω χαιρετήσει μόλις μία φορά. Είναι έξι μήνες υφυπουργός και δεν μας έχει καλέσει ούτε μία φορά».

Ο Ηλίας Αρκούδης, εκ των εισηγητών της υπόθεσης, υποστήριξε ότι «η πλειοψηφία της Επιτροπής ήταν πεισμένη ότι έγιναν τα αδικήματα», ενώ σχολίασε την ποινή του υποβιβασμού. «Υπάρχει ένας νόμος, καλώς ή κακώς προβλέπει υποβιβασμό και βγαίνει οι Αυγενάκης και λέει γιατί βάλατε αυτές τις ποινές. Ο νόμος αυτός όμως, υπάρχει 20 χρόνια, αν τον θεωρούσαν επαχθή τόσες κυβερνήσεις γιατί δεν τον άλλαξαν. Εμείς δεν φτιάχνουμε το νόμο. Δεσμευόμαστε και τον εφαρμόζουμε.  Κανείς δεν ήθελε και δεν θέλει να πέσει ο ΠΑΟΚ αλλά πρέπει ο νόμος να εφαρμόζεται για όλους».

Για την αλλαγή των δύο μελών την τελευταία στιγμή ουσιαστικά δεν απάντησε, λέγοντας…: ««Ακούστηκαν ότι διορίστηκαν νέα μέλη. Ο προηγούμενος πρόεδρος παραιτήθηκε τον Μάιο και από τον Μάιο και έπειτα ο κ. Βασιλειάδης δεν διόρισε πρόεδρο. Μόλις ανέλαβε ο Αυγενάκης, αναγκάστηκε να διορίσει αμέσως για να βγουν τα πιστοποιητικά. Ο κ. Τζουλάκης, ένας καλός δικαστής, είναι εκεί από το καλοκαίρι. Δεν μπήκε χθες. Όλοι οι άλλοι πριν του καθηγητή που διορίστηκε τελευταία γιατί υπήρχε κενή θέση, είναι όσοι υπήρχαν από την εποχή Κοντονή και Βασιλειάδη. Ήταν ατυχής η δήλωση Αυγενάκη. Δεν μπορεί να κάνουν τέτοιες τοποθετήσεις και να σπιλώνουν ανθρώπους».

Για την τροπολογία που προωθεί η κυβέρνηση αντικαθιστώντας την ποινή του υποβιβασμού είπε: «Από τη μία χαίρομαι που δεν θα πέσει ο ΠΑΟΚ, από την άλλη λυπάμαι που για ακόμα μία φορά το ελληνικό κράτος έδειξε ότι είναι για να τιμωρεί μόνο τους μικρούς. Να αποφασίσει το κράτος τι θέλει. Θέλει εξυγίανση, να τιμωρούνται όλοι, να το κάνει. Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Θα χυθεί αίμα, όχι από την απόφαση, από άλλα θέματα. Ας βάλουν και ένα ακροτελεύτιο άρθρο ότι οι ποινές ισχύουν για όλους, εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο,. Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, να το ξέρουμε κι εμείς».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...