Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας | Ισοπαλία για την Κ17, νίκη για την Κ19! (εικόνες)

Αστέρας | Ισοπαλία για την Κ17, νίκη για την Κ19! (εικόνες)
 


Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ πάλεψε μέχρι το τέλος στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλογερόπουλος με σουτ ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του στιγμές στον αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32', αλλά πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. 
Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, ο Ψεύτης έκανε την απόκρουση του αγώνα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι με εντυπωσιακή επέμβαση και στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους κιτρινομπλέ. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Ψεύτης, Ασημάκης (63' Στασινόπουλος), Χριστόπουλος (70' Θεοδωρόπουλος), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης, Προύντζος, Κωστέας, Ανανιάδης, Ζουγλής (70' Καντέλης)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ με γκολ του Τζίμα, ο οποίος μπήκε από αριστερά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι κιτρινομπλέ είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, αλλά τελικά τα κατάφεραν στο 43' με σκόρερ και πάλι τον Τζίμα, μετά από σέντρα του Γουσέτη. Στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά του Τανουσάι να στέιλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και μείωσαν στο τελικό 3-1 στο δεύτερο 45λεπτο. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστουδουλήξς, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Γλυνός (60' Ζορμπάς), Χριστόπουλος (89' Ρουμπιές), Τανουσάι, Ματθαίου (60' Παπαγεωργίου), Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος (75' Αλέμης), Τζίμας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...