Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Tigers: "Για σένα, τρελαίνομαι"!

Tigers: "Για σένα, τρελαίνομαι"!

Οι οργανωμένοι φίλοι του Αστέρα, οι Tigers, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ...

"Πήγαμε, ήπιαμε τα τσίπουρα, πήραμε το διπλό και φύγαμε. Μια καλή σκασιά μετά από καιρό και αποστολή εξετελέσθη. Τα περίεργα πανηγύρια που συνεχίστηκαν στο λεωφορείο τελείωσαν εκεί. Μπροστά μας το ντέρμπι με το βάζελο και η στήριξη του κόσμου, ακόμα και αυτών που δεν έρχονται συνειδητά είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ. Το ΑΣΤΕΡΙ μάς χρειάζεται δίπλα του!

Αλλάζουμε κλίμα καθώς θα αναφερθούμε στον ένα χρόνο από τον άδικο χαμό του αλητάκου μας του ΡΕΞ.

Μέσα σε αυτό το χρόνο δεν άλλαξε κάτι δραματικά καθώς οι απάνθρωποι δολοφόνοι που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ανάμεσά μας και αδέσποτα υπάρχουν ακόμη. Στην πόλη επικρατεί μια ομερτά για θέματα που είναι κοινωνικά και μας αφορούν όλους σε αντίθεση με άλλα που σε περιμένουν στη γωνία να σε κριτικάρουν.

Τα κρούσματα με τις φόλες περιορίστηκαν, οι δολοφόνοι μαζεύτηκαν (σχεδόν) και η παλιά, ανίκανη δημοτική αρχή πήρε το μάθημά της στις κάλπες. Όλα αυτά δυστυχώς χάρη στο διάσημο, δεσποζόμενο φίλο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και στον αγώνα που όλοι κάναμε για να αναδειχθεί πανελλαδικά το φαινόμενο.

Στέλνουμε μήνυμα λοιπόν στη νέα δημοτική αρχή να μην κρύψει τίποτα κάτω από το χαλάκι, να ασχοληθεί ουσιαστικά με το πρόβλημα και στους συμπολίτες μας να μην εθελοτυφλούν. Γιατί εμείς δεν έχουμε ξεχάσει και ούτε πρόκειται!

ΡΕΞΑΚΟ ανεβαίνει η ομάδα φανταζόμαστε τι χαμό θα κάνεις εκεί πάνω με το γάβγισμα σου!!

Tigers"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...