Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν προπονήσεις στον Αρκαδικό

Ξεκινούν προπονήσεις στον Αρκαδικό

Ο Αρκαδικός σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Από σήμερα 1/6/2020 σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της ΓΓΑ επιτρέπεται η αθλητική δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες .

Αρα από αύριο 2/6/2020 επιστρέφουν στις προπονήσεις όλα τα τμήματα μας συνεχίζοντας από εκεί που είχαμε διακόψει , στις ίδιες ώρες και ημέρες , τηρώντας όμως όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται στο δελτίο τύπου της ΓΓΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών .

Όλοι οι αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας καθώς και αυτοί που είναι πάνω των 13 ετών (γεν. 2007) θα πρέπει πριν την επανοδό τους να συμπληρώσουν το έντυπο ιατρικού ιστορικού (θα βρείτε τον σύνδεσμο με τό έντυπο παρακάτω) και ακολούθως θα πρέπει να το πάτε σε γιατρό (πιο κάτω αναφέρονται οι ειδικότητες) και να σας εκδώσουν το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης (θα βρείτε τον σύνδεσμο παρακάτω) , την οποία θα έχετε πάντα μαζί σας κατά τις προπονήσεις.

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που θα διατηρεί ο σύλλογος μέσω των προπονητών μας στην  εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση .

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους προπονητές και με τον κ. Μιαούλη".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...