Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται η UEFA στην Τρίπολη!

Έρχεται η UEFA στην Τρίπολη!

Ο Αστέρας τερμάτισε στην 6η θέση, ωστόσο οι πιθανότητες να παίξει στην Ευρώπη είναι πάρα πολλές, καθώς το θέμα των αδειοδοτήσεων αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, τότε οι Αρκάδες -που έχουν άψογο φάκελο- είναι έτοιμοι από όλες τις πλευρές καθώς υπάρχει ήδη πλάνο για έναρξη της προετοιμασίας νωρίτερα. 

Πέρα όμως από το σχεδιασμό σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αστέρας είναι έτοιμος και από άποψης υποδομών! Το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις των κιτρινομπλέ πληρούν σε μεγάλο βαθμό όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκού αγώνα, και με μικρές βελτιώσεις το γήπεδο στην οδό Τερτσέτης θα μετατραπεί σε στολίδι και για ευρωπαϊκές βραδιές. 
Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσουν και οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν το κλιμάκιο της UEFA που θα επισκεφθεί την Τρίπολη μέσα στην εβδομάδα! Ο σκοπός της επίσκεψης δεν είναι άλλος από τον έλεγχο του γηπέδου, κάτι που κάνει πάντα η UEFA με τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της… 
Βέβαια, το γήπεδο του Αστέρα έχει ήδη περάσει τέτοιους ελέγχους για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων που φιλοξένησε στην Τρίπολη.

Πηγή - www.arcadiasports.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...