Οδυσσέας: "Το ΠΑΣΟΚ από το 4% στο 14% και αύριο στο 44%"

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σήμερα στην Καλαμάτα με τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπυολου μαζί με την Πέννυ Δαλαμπουρα και τον γραμματέα της Νομαρχιακής, Γιαννη Νικολόπουλο.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει: "Στην πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, σε μια αίθουσα, γεμάτη φίλους της παράταξης και νέους συνοδοιπόρους, μιλήσαμε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τις θέσεις της παράταξής μας.
«Θέλουν το ΠΑΣΟΚ να το μοιράσουν στα δύο. Στη Νέα Δημοκρατία και στο ΣυΡιζΑ. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια απέτυχε διότι όλοι εμείς κι εσείς μείνατε στην πιο δύσκολη στιγμή της παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ από το 4% στο 14% και αύριο στο 44%.
Μείναμε εδω και αγωνιστήκαμε για τις αρχές και τις αξίες μας. Δεν τις ανταλλάξαμε για καρέκλες. Αυτό είναι το ηθικό πλεονέκτημα της παράταξης»".
Σχετικά Άρθρα
- Ξεπέρασαν το μισό δισ. ευρώ τα χρέη του ΠΑΣΟΚ
- Κωνσταντινόπουλος: "Επιτέλους ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Μουριά-Πουρναριά προς Κυρά Γεφύρι"
- ΟΠΕΚΕΠΕ | Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Ν.Ε Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ -Επέστρεψε τα χρήματα της επιδότησης «λόγω ευθιξίας»
- Θρίλερ στην Καλαμάτα | Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε ταράτσα σε προχωρημένη σήψη – Τα σενάρια
- ΟΠΕΚΕΠΕ | Ενδείξεις κακουργήματος για Βορίδη, Αυγενάκη «βλέπει» το ΠΑΣΟΚ
3 σχόλια
-
ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
-
Το 4 να γίνει 14 δεν φαίνεται Οδυσσέα. Να ξαναγίνει 4 μετά από το 8 των ερχόμενων εκλογών, Μάλλον .. Εκεί το πατε.
-
Ναι και μετά ξύπνησες