3η η Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Πάτρα
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτρια του ομίλου τένις Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά της ΑΕΤ Νίκης Πατρών.
Ήταν το Ε3 τουρνουά της 11ης εβδομάδας από την ΕΦΟΑ, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ Νίκης Πατρών. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε από το no 4 της κατάταξης και στο αγωνιστικό κομμάτι επικράτησε της Μαρίνου από την Ζάκυνθο, στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο αντίπαλός της, της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ, ήταν η Κόικα από τον ΑΟ Σικυώνας Κιάτου. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Παπαγιαννοπούλου αντιμετώπισε την Τσαρμποπούλου από τον ΑΟΑ Πατρών, όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 σετ. Για την ιστορία η Τσαρμποπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.
Για μια ακόμη φορά ο όμιλος συγχαίρει την αθλήτρια Παπαγιαννοπούλου και της εύχεται ολόψυχα καλή αγωνιστική συνέχεια.
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Παιδαριώδεις ως επικίνδυνοι οι χειρισμοί του κ. Τζιούμη στο θέμα του Ανδριάντα"
- Εθελοντισμός καθαρισμός στον Άκοβο
- Γιαννακόπουλος: "Για να μην λάβουμε θέσεις μάχης, ας αφήσει το ΥπΠο τις "αστειότητες" και να επανατοποθετηθεί ο Κολοκοτρώνης εκεί που είναι τα οστά του"
- Ένα κουτί γεμάτο… περιβαλλοντική ευθύνη: Νηπιαγωγείο συγκεντρώνει μαρκαδόρους για ανακύκλωση
- Τρίπολη | Πολυσυνέδριο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας «Innovate. Connect. Lead.»






