Α.Ο.ΠΟ.Τ | Επτά μετάλλια στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo itf
Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες Κυριακή 28/5 το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo itf KIDS OPEN που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Γεώργιος Κακούρης στο Ίλιον.
Ο Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμμετείχε στο πρωτάθλημα αυτό με 6 αθλητές που επέστρεψαν με επτά μετάλλια πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αποκομίζοντας πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή Michalakopoulos Team Amilla και σε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους προπονητές μας που στάθηκαν άοκνα στο πλευρό των μικρών μας αθλητών και τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους γονείς των μικρών μας αθλητών για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη ενίσχυση τους στην προσπάθεια των αθλητών μας.
Προχωράμε δυνατά μπροστά!
Σχετικά Άρθρα
- Η δημόσια παρέμβαση της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ και οι Θεσμοί | Γράφει ο Νίκος Δελφάκης
- Κακοκαιρία «Erminio» | Σε «Red Code» η Πελοπόννησος
- Βουλευτική έδρα στην Αρκαδία διεκδικεί η Ελληνική Λύση – Υποψήφιος ο γιατρός κ. Σταύρος Τσίχλης
- Κακοκαιρία | Έκτακτη ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο Βόρειας Κυνουρίας για τους ιδιόκτητες σκαφών
- Μαθητικό Συνέδριο κατά της Ρητορικής Μίσους στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
2 σχόλια
-
Συγχαρητήρια
-
Ο καλύτερος συλλογος με τους καλύτερους προπονητές.Μπράβο συνεχίστε την καλή δουλειά !!!!!






