Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για το Skiritida Run 2023

Στην ενεργή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τον κλασικό αθλητισμό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στον χαιρετισμό του, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουλίου, κατά την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του φετινού Skiritida Run 2023, στην διοργάνωση του οποίου συνέδραμε επίσης η Περιφέρεια.
Από την πλευρά των διοργανωτών, στον περιφερειάρχη Π. Νίκα επιδόθηκε ένας πίνακας ο οποίος θα αναρτηθεί στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης -που ανάμεσα σε άλλα, τόνισε και την σημαντική συμβολή των εταιρειών Μπάκου – Καϋμενάκη στην διοργάνωση του πιο σημαντικού αθλητικού γεγονότος της Αρκαδίας, στο οποίο και εφέτος συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι.
Σχετικά Άρθρα
- Τελευταίος και χωρίς νίκη ο Αστέρας | Παντελίδης: «Η ομάδα δείχνει ότι έχει σφυγμό»
- Κώστας Τζιούμης: «Το Ίδρυμα ΜΕΝΤΩΡ επιτελεί σπουδαίο έργο στην περιοχή μας, σύντομα θα ενισχυθεί με τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας»
- Μόνος του τελευταίος ο Αστέρας Τρίπολης Aktor
- Λαμπρόπουλος: "Χρειάζεται επέκταση η ΒΙΠΕ Τρίπολης - Προωθούνται δύο επιχειρηματικά πάρκα στη Μεγαλόπολη"
- Σεμινάριο για την ψηφιακή ενδυνάμωση στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)