Νέα Φιλαδέλφεια | Νοσηλεύεται μετά από λιποθυμία ο πατέρας του Μιχάλη
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε η μητέρα του, ο πατέρας του έχει υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο «Θριάσιο» όπου και νοσηλεύεται.
Ο τραγικός πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του γιου του και έχει διαταραχές πανικού. Η βοήθεια που προσπαθούν να του παρέχουν οι γιατροί, είναι κυρίως ψυχολογική, όσο αυτό είναι δυνατό.
Για προληπτικούς λόγους αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, δύσκολα οι γιατροί θα επιτρέψουν να παραβρεθεί στην κηδεία του παιδιού του.
Tags:
Νεκρός οπαδός ΑΕΚ,Σχετικά Άρθρα
- Αρκάδες προσκυνητές στον Μητροπολίτη Πατρών και σε προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως (εικόνες)
- Η πανήγυρη της εορτής του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως σε Καρύταινα και Μονή Τιμίου Προδρόμου (εικόνες)
- Το 5ετές Μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Ανανίου Κουστένη στην Καρκαλού Γορτυνίας (εικόνες)
- Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε Δολιανά και Βέρβενα! (vd)
- Δράση ενδυνάμωσης για μητέρες και οικογένειες στην Τρίπολη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)






