Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κύπελλο Αρκαδίας | Νίκη – πρόκριση του Λεωνιδίου επί της ΑΕ Δημητσάνας

Κύπελλο Αρκαδίας | Νίκη – πρόκριση του Λεωνιδίου επί της ΑΕ Δημητσάνας

Το απόγευμα της Κυριακής (02/10) στην πρωτεύουσα της Νότιας Κυνουρίας η τοπική ομάδα του ΑΣ Λεωνιδίου «φιλοξένησε» την ΑΕ Δημητσάνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας, όπου και επικράτησε με σκορ 1-0.

1

Το ματς ήταν «αμφίρροπο» με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά. Η αναμέτρηση έμεινε χωρίς τέρματα μέχρι και τις καθυστερήσεις και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην παράταση και ενδεχομένως στα πέναλτι. Ωστόσο στο 90’+3’ ο Ρίτσαρντ Οπόκου ήταν αυτός που σκόραρε για το 1-0 και την εξασφάλιση της πρόκρισης του ΑΣ Λεωνιδίου για τους «4» του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες φέτος και μέχρι στιγμής αναμετρήθηκαν και στον τελικό του Super Cup στις αρχές Σεπτεμβρίου, εκεί όπου και πάλι ο ΑΣ Λεωνιδίου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0. Πλέον μετά και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου, ο Παναρκαδικός, ο Πανθυρεατικός και το Λεωνίδιο, περί τις αρχές του 2024 θα διεκδικήσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας σε διπλούς αγώνες μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τότε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του θεσμού.

https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...