ΑΕΚ: «Μεμονωμένη η μετακίνηση των οπαδών στην Τρίπολη»
Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί την Κυριακή (22/10, 16:00) στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών της
Σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, αλλά επιτρέπεται η μεμονωμένη. Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει ήδη πάρει επίσημα εισιτήρια για το παιχνίδι.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10).
Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη.
Σχετικά Άρθρα
- Άνοιξε η πρόσβαση για τους πολίτες στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους
- "Έτοιμο" το ..."Κολυμβητήριο" λέει ο Σμυρνιώτης!
- Ενίσχυση συνεργασίας Πυροσβεστικής – Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης
- Σε αυξημένη επιφυλακή στη Γορτυνία για την κακοκαιρία | Σχέδιο ακόμα και για πιθανή προληπτική απομάκρυνση πολιτών!
- Τρίπολη | Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ και στο Σύλλογο ΑμεΑ (εικόνες)






