Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρινάκης | Δήλωσε παραίτηση από την προεδρία της Super League

Μαρινάκης | Δήλωσε παραίτηση από την προεδρία της Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε παραίτηση από την προεδρία της Stoiximan Super League. Στο επόμενο Δ.Σ. η εκλογή του ανθρώπου που θα τον διαδεχθεί στο εν λόγω αξίωμα.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League έχει τεθεί ως θέμα και η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ανοιχτά να τονίζει ότι το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα κι όχι το πρόσωπο που είναι επικεφαλής στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

O ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, δήλωσε την παραίτησή του. Ετσι, δεν θα τεθεί σε ψηφοφορία το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης κατέθεσαν από κοινού πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super LeagueΒαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας να εκπέσει από το αξίωμά του. Ο ίδιος, όμως, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη θέση που είχε από το 2022 όταν και διαδέχτηκε τον Γιώργο Μποροβήλο.

Η ψηφοφορία για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας (ημερομηνία ακόμη δεν έχει οριστεί), ενώ προς το παρόν - τουλάχιστον - δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή του να αναλάβει την προεδρία. Το όνομα του Ηλία Πουρσανίδη είναι αυτό που έχει «παίξει» αλλά από τον ΟΦΗ έχει διαψευστεί.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα υπάρξει κανονικά ψηφοφορία αφού τα χρέη του προέδρου θα εκτελέσει η αναπληρώτρια, δηλαδή η Κάτια Κοξένογλου (ως αντιπρόεδρος της Λίγκας).

gazzetta.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

    18:12 Μην ξανα-ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις γιατί βρώμισε σκ@τίλα όλο το σάιτ γαυράκο. Το ότι υπάρχουν καμμένοι και τελειωμένοι σαν και σένα που δικαιολογούν ένα ναρκέμπορο κι έναν άνθρπραγματικά είναι απορίας άξιο. Ουστ σκουπίδια να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    σε πονάει ο κ@λ@ς σου απο τον Μαρινάκη, γι' αυτό βαθιά μεσα σου θες να ξαναγυρίσει...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουστ κουρ@δ@ και μην ξαναγυρίσεις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...