Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λεωνιδίου

Μπάσκετ | Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λεωνιδίου
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λεωνιδίου το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του Άργους με αντίπαλο την ομάδα του Σπάρτακου!
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες μπήκαν νοθρα, ήταν αρκετά άστοχοι, εκτός ρυθμού και σε συνδυασμό με την ευστοχία των γηπεδούχων πίσω από την γραμμή των τριών ποντων βρέθηκαν πίσω με 13 πόντους στην λήξη του ημιχρόνου, σκοράροντας μόλις 23 πόντους.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε αρδην. Με καλές άμυνες, σωστές επιλογές στην επίθεση και καθαρό μυαλό οι παίχτες μας γύρισαν το παιχνίδι και με επιμέρους σκορ 41-21 προηγήθηκαν ακόμα και με 10.
Η αντεπίθεση των γηπεδούχων το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα δεν ήταν αρκετή για να μας στερήσει την νίκη.
Έντονα παράπονα για την διαιτησία και από τις δυο ομάδες, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με έναν διαιτητή!!! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κ. Φράγκου το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ίσως πρέπει να επανεξετάσει κάποιες αποφάσεις της και τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας μας…!
Α.Σ Λεωνιδίου: (Τσουκάτος) Πουτσελας 4, Σαρρης 8(2), Τσουκάτος, Κανάκης 20(2), Κοντολέων 4, Χελιωτης 5, Μάνος 7, Μπουτσικακης 16 (4).
Επόμενος αγώνας εντός έδρας απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ερμη Κιβεριου, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 17:00!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...