ΑΕΚ Τρίπολης | 5η θέση και πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για τον Νίκου Παναγιώτη
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρει τον αθλητή Νίκου Παναγιώτη για την 5η θέση που κατέκτησε στο περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και για την απευθείας πρόκριση του στα τελικά για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος.
Την Κυριακή 21/1 διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα Παίδων στο κλειστό γυμναστήριο 'Πετρόπουλος ' της Πάτρας με συμμετοχή 42 αθλητών .
Ο αθλητής της ΑΕΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του αφού νίκησε τους Γεμενετζή, Λεβιδιώτη και Αναστασόπουλο όλους με σκορ 3-0.
Στην φάση των 32 πέρασε με bye και στην φάση των 16 κατέβαλε τον Κριτσινέλια με σκορ 3-0.
Στην φάση των 8 στάθηκε άτυχος αφού βρήκε απέναντι του μεγάλο φαβορί του τουρνουά και μετέπειτα νικητή Κιοσελόγλου και ηττήθηκε με σκορ 3-1.
Στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, ο Νίκου νίκησε τον Κανονη με σκορ 3-0.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Σχετικά Άρθρα
- Ο ορισμός της αποτυχίας
- Προέδρος Τ.Κ. Καμάρας-Καμποχωρίου Μεγαλόπολης: "Μου ζητούν να καταθέσω εκ νέου τεχνικό πρόγραμμα, η απόλυτη κοροϊδία"
- Νίκος Βούτσης από Τρίπολη: "Εργαζόμαστε για να μην υπάρξει κάποιο πολιτικό χάσμα και διάσπαση"
- Εκλογές στη ΝΔ Αρκαδίας | Ποιοι εκλέγονται σε ΔΕΕΠ, Δημοτικές Οργανώσεις - Τα ονόματα των συνέδρων!
- Μνημόσυνο 40 ημερών για τον Αλέξιο Δ. Σκούρο





