Η Figueiras έδωσε βαθμό στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα!

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αν και βρέθηκε να χάνει κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ ΡΕΑ, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Εθνικής.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και τη βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτριών, οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που κατάφεραν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό και να πάνε με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι με την Μοσκοφίδου στο 52' και λίγα λεπτά αργότερα, στο 66ο λεπτό, η Figueiras ήταν αυτή που έδωσε τη λύση κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενες είχαν δοκάρι το 87' μετά από φάση διαρκείας.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Μιχαλοπούλου (46' Μελισσού), Figueiras, Μendoza (50' Ζιώγα), Τζαφέρη (57' Durkovic) , Γούλα, Καραγιάννη, Δρακωνάκη, Φακίνου, Μοσκοφίδου, Μπάσκα
Σχετικά Άρθρα
- Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) ο δήμος Γορτυνίας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς!
- Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα – Πτωχός: «Τιμούμε την πίστη, την παράδοση και τις ρίζες που κρατούν τον τόπο μας ζωντανό»
- Αστέρας AKTOR | "Αρέσει ο Καλογερόπουλος του Ολυμπιακού"
- Πανθυρεατικός | Συνεχίζει το τεχνικό τιμ και όλοι οι παίκτες του περσινού ρόστερ!